.

Tilausohjeet

Toimitusehdot

Tilaamasi tuotteet toimitan postin välityksellä smart-pakettina noutopisteeseen tai kirjeenä ilmoittamaasi osoitteeseen Suomessa. Tilaaja voi olla yritys tai täysi-ikäinen yksityishenkilö.

Toimituskulut:

Toimituskulut määräytyvät tilauksen loppusumman mukaan seuraavasti:

0-29 €

toimituskulut 6 €

30-59 €

toimituskulut 8 €

60-100 €

toimituskulut 10 €

yli 100 €

toimituskulut 12 €

Erikseen mainittava tilauksen 2. sivulla, jos haluat kotiinkantopaketin seuraavaksi päiväksi:

toimituskulut 17,00 €

Näin tilaat

Tilaukset tapahtuvat vasemmassa ylälaidassa olevalla tilauslomakkeella, täytä yhteystiedot,tuotteen nimi (PITÄÄ KIRJOITTA ITSE) ja kpl määrää, siirry tämän jälkeen 2.sivulle (tältä sivulta täytyy lähettää lomake). 2.sivulla  voit tarvittaessa tilata muitakin tuotteita..

Muista lähettää lomake 2 sivulta. Kun olet lähettänyt lomakkeen, siirryt automaattisesti sivulle jos on seuraava teksti: Kiitos tilauksesta! Saat 1.arkipäivänä tilausvahvistuksen ja tiedot maksamisesta sähköpostiisi  .Siirry etusivulle.

Jos tilausvahvistusta ei tule seuraavaan arkipäivään mennessä sähköpostiisi, tilaus ei ole jostain syystä saapunut perille. Voit halutessasi soittaa numeroon 040-5969854 ja varmistaa tilauksesi perille tulon.

Tämän jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, laskun ja toimitusajan (ma-pe klo 9-15.00 välisenä aikana). Maksuaikaa on 7 vrk. Postitan tilauksesi heti 1-3. arkipäivänä.

Huomioitavaa on, jos tuotetta ei ole saatavilla asiakkaalle 7 päivän sisään, asiakas saa tästä tiedon tilauspäivästä riippuen (ma-pe klo 9-15.00 välisenä aikana). Asiakkaalla on tällöin mahdollisuus perua koko tilaus.

Palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, mikäli et ole tuotteisiin tyytyväinen. Tuotteen täytyy olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa.

Ennen palautusta ota yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla numeroon 040-5969854. Jos palautat tuotteesi, saat tuotteista maksamasi hinnan suoraan pankkitilillesi. Jos et nouda pakettia ajoissa, paketti palautuu meille ja silti haluat tuotteen uudelleen perimme 15 euron käsittelymaksun.

Vahingoittuneet tuotteet: Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tee ilmoitus välittömästi lvi.kuusi@netikka.fi tai 040-5969854. Säilytä myös vahingoittunut tuote.

Yhteistietoja emme luovuta ulkopuolisille tahoille. Yksityisille emme lähetä mainoksia sähköpostiin.